Paul Moers bij Vara’s Kassa!

By on september 30, 2013
winkelwagens

Paul Moers was afgelopen zaterdag te gast bij Vara’s Kassa. Onderwerp van gesprek: de nieuwe supermarktoorlog.

Lidl is aan een opmars bezig. ‘De kwaliteit is heel goed en ze laten artikelen zien waar een consument veel voor moet betalen. Bij Lidl zijn die artikelen niet duur. Dat is heel knap’, betoogt Moers. Albert Heijn gooide de steen in de vijver voor deze nieuwe supermarktoorlog. De reden daarvan: ‘Wat rumoer rondom het merk Albert Heijn kan nooit kwaad, want het laat zien dat Albert Heijn op de prijzen let.’

Vara’s Kassa-test

Wat vinden de duurdere supermarkten van de nieuwste Vara’s Kassa-test? En wat vindt Paul Moers van Plus’ nieuwe actie richting de telers en leveranciers? Kijk hier het interview met Paul Moers terug:

 

bestel nu klik hierBestel hier het boek Dienstbaar zijn is het nieuwe goud bij Managementboek >   

 

 

maarten@hetboekenschap.nl'

About Maarten Beernink

Maarten Beernink is auteur-ondernemer en helpt andere ondernemers met een verhaal. Als hoofdredacteur van Elsevier Retail ontmoette en interviewde hij talloze topondernemers. Maarten schrijft boeken over oprichters van bedrijven met een authentiek verhaal, zoals Jumbo Supermarkten, Cool Cat, La Place en New York Pizza. Hij is verbonden aan het FoodService Instituut (FSIN) als expert foodservice en blogt over klantgericht ondernemen. Maarten is eigenaar van Het Boekenschap en mede-initiatiefnemer van de imprint Retaildenkers.

One comment

 1. ericdeheer1@gmail.com'

  Eric

  18 november, 2013 at 18:15

  Geachte Paul Moers,

  U net gezien te hebben op het RTL4 nieuws over het item: winkels met nep-aanbiedingen. Vertel eens wat nieuws !!
  Daar ik al mer dan 20 jaar in de detail en retailhandel werkzaam ben, ben ik niet anders gewend dat hoofdkantoren de consumenten belazeren met nep-acties en prijzen. Als u meer informatie wil…..ik geef het u met alle liefde. Daar ik zelf het ook spuugzat word dat de handel de consumenten belazerd.

  Met vriendelijke groet,
  Eric

Reageer hier op bovenstaand bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *