De klant is geen koning

By on augustus 26, 2013
De klant is geen koning

Meer plezier en omzet in je winkel

Voor alle winkelmedewerkers die het winkelvak nóg meer willen omarmen. Die zichzelf op een ander spoor durven zetten, nu het winkelen sterk verandert. Geschreven door een meester-mystery guest. Ga mee de winkel in met Troost. Lees, herken, lach en leer. 73 anekdotes en 123 leermomenten voor winkelpersoneel.

Bestel hier het boek >

Over de auteur

andre-troost-480Helaas, André Troost heeft niet doorgeleerd. Hij is een doener, een belever. Werkt vanuit actie en reactie en niet vanuit schemaatjes, maniertjes en dikke managementboeken.

Gek op winkels en winkelen vertaalt hij zijn ervaringen als mystery guest naar humoristische workshops, power speeches en theaterstukken. En naar dit boekje.

Het gaat dan ook alle kanten op. Want zo is Troost. En daarom inspireert hij zo. Als reclamejongen, mystery guest, entertrainer en theatermaker.

Dit boek bestellen? Ga hier naar de webshop >

Bibliografische gegevens

Cover-gouden opdruk-klein

ISBN : 9789490085230
Titel: De klant is GEEN koning!
Ondertitel: Met dit boek kun je je winkel redden
Deeltitel: Retaildenkers
Auteur en illustrator: André Troost
NURcode: 801
Aantal pagina’s: 160
Formaat: 125 mm breed x 200 mm hoog
Gewicht: 216 gram
Uitgeverij: Het Boekenschap
Eerste druk: oktober 2011
Prijs: € 22,50 (+ € 1,95 verzendkosten)

Lees meer op de speciale website van dit boek:www.deklantisgeenkoning.nl

maarten@hetboekenschap.nl'

About Maarten Beernink

Maarten Beernink is auteur-ondernemer en helpt andere ondernemers met een verhaal. Als hoofdredacteur van Elsevier Retail ontmoette en interviewde hij talloze topondernemers. Maarten schrijft boeken over oprichters van bedrijven met een authentiek verhaal, zoals Jumbo Supermarkten, Cool Cat, La Place en New York Pizza. Hij is verbonden aan het FoodService Instituut (FSIN) als expert foodservice en blogt over klantgericht ondernemen. Maarten is eigenaar van Het Boekenschap en mede-initiatiefnemer van de imprint Retaildenkers.

Reageer hier op bovenstaand bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *