Pop-up summit Rotterdam

pop-up summitOp 26 maart 2015 komen meer dan 200 deelnemers naar de werkconferentie START POP-UP NOW 2015. Het eerste landelijke congres met meer dan 50 sprekers uit binnen- en buitenland wordt gehouden op de 4e etage van het voormalige ABN AMRO gebouw aan de Coolsingel in Rotterdam.

START POP-UP NOW 2015 levert de bewijsvoering van hoe het fenomeen pop-up retail van speeltje en pleister op leegstandslocaties uitgroeit tot een serieuze business waar smaak- en spraakmakende ondernemers winkelgebieden en winkelcentra nieuw leven in blazen. Vijf succesvolle Europese online marktplaatsen in tijdelijke en flexibele winkellocaties delen exclusief op 26 maart hun ervaringen.

Congrespartners

De gemeente Rotterdam is nauw betrokken bij het programma, aangezien de binnenstad van Rotterdam bij uitstek een broedplaats is voor nieuwe initiatieven en spannende retailconcepten. Multi Netherlands, eigenaar van de congreslocatie, zal voor het eerst uit de doeken doen hoe de herontwikkeling van het project Forum Rotterdam aan de Coolsingel vorm zal gaan krijgen. Naast de huidige vestiging van boekhandel Donner komt er in het kolossale gebouw in 2017 een Primark van 17.000 vierkante meter.

Er worden tijdens de pauzes twee verdiepingssessies verzorgd door de innovatieve start-up CHAINels en merkenbouwer Tchai International.

 

Tchai_logo_grey_hi-res gem-rotterdam

multi_vastgoed chainels-fullwidth

 

 

 

Voor het uitgebreide programma, ga naar de congressite: www.startpopupnow.nl

De deelnameprijs is afhankelijk van het profiel van de deelnemer:

  • Startups en jonge ondernemers betalen €29,90 ex BTW*
  • Retailers, horecaondernemers en merken betalen €79,90 ex BTW*
  • Vastgoedpartijen, investeerders en adviseurs betalen €119,90 ex BTW*

*voor betalingen via Eventbrite betaalt u een kleine servicefee

Reserveren?

Stuur een mail naar Rupert: rupert@retaildenkers.nl

Of ga rechtstreeks naar de congressite en betaal direct voor uw deelname