Sprekers

Retaildenkers is het mediafonds voor klantgericht ondernemen in Nederland en Vlaanderen. We publiceren boeken over ondernemers, in opdracht van bedrijven en op verzoek van experts met een overtuigend verhaal. Ook verzorgen we workshops en masterclasses en organiseren we bijeenkomsten. We zijn naast onze blogs op deze site actief op LinkedIn, Facebook en Twitter. Ongeveer 10 keer per jaar versturen we een nieuwsbrief aan geregistreerde bezoekers.

Rupert Parker Brady (46) is expert op het gebied van media, retail en klantgericht ondernemen. Hij is founding editor van MarketingTribune en hoofdredacteur van Retail Visie, het kennisplatform over steden. Daarnaast is Rupert oprichter van Retaildenkers, mediahuis over klantgericht ondernemen waarvoor hij events met topondernemers ontwikkelt. Rupert is uitgever van de management bestsellers de Merkmotor, De klant is GEEN koning! en Dienstbaar zijn is het nieuwe goud. Tevens is hij co-auteur van de populaire serie boeken over topondernemers Karel van Eerd (Jumbo), Roland Kahn (Coolcat) en Paul Bringmann (La Place/V&D). Rupert is professioneel dagvoorzitter en moderator.

 

 

Paul Moers, auteur Dienstbaar zijn is het nieuwe goudPaul Moers is een zeer veel gevraagd spreker voor het geven van lezingen. Deze worden met veel humor, maar vooral met echte kennis van zaken gegeven. Lezingen worden altijd intensief voorbereid in overleg met de klant. Op deze manier kan worden rekening gehouden met specifieke wensen. Deze lezingen zijn vooral zeer interactief en brengen de zaal in beweging. Paul schuwt scherpe meningen niet en dat kan tot intensieve discussies leiden. De genodigden doen beslist een groot stuk inspiratie op. De boeken van Paul Moers vormen vaak het kader van zijn verhaal. Paul Moers werkt op dit terrein samen met o.a. de Speakers Academy.

Meer over Paul Moers >

 

 

andre troost 1000 px internetAndré Troost vertaalt de praktijk van een werkomgeving naar het theater. Door inleven, inlezen, mystery guest bezoeken en/of interviews. Pijnpunten worden gespiegeld en lading gegeven. Maar ook wordt er beloond en voor elkaar geapplaudisseerd. Vaak hebben de programma’s een interactief karakter.

Meer over André Troost > (volgt)

 

 

 

 

 

SPREKERS Retaildenkers #klantgerichtondernemen

Retaildenkers.nl bemiddelt bij succesvolle sprekers op het gebied van klantgericht ondernemen. Wilt u over een van deze sprekers meer informatie? Laat dat dan hieronder weten.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.